عبدالرسول.عباسی

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مراسم روز پرستار امسال ۳۰ آذرماه برگزار می‌گردد
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مراسم گرامیداشت روز پرستار امسال ۳۰ آذرماه و به شکلی متفاوت با سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکیل جلسه داد/ مصوبات ستاد برای کارکنان در زمان محدودیت‌های کرونایی
دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس مصوبه ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر، قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رئیس و اعضای قرارگاه تشکیل جلسه داد.

3 خرداد 1399
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: اعزام نیروی پرستاری و بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به بیمارستان‌های آبادان
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نیروی پرستاری و بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در راستای کمک به کادر درمان آبادان به بیمارستان‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان اعزام شدند.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پنجمین دوره انتخابات هیأت مدیره‌های نظام پرستاری استان بوشهر ۲۱ تیرماه ۹۸ برگزار می‌شود
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پنجمین دوره انتخابات هیأت مدیره‌های نظام پرستاری استان بوشهر در تاریخ ۲۱ تیرماه ۹۸ به صورت هم‌زمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: در حوزه خدمت‌رسانی به مردم خلل ایجاد نخواهد شد/ پرستاران یکی از اهرم‌های اصلی درمان هستند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با برنامه‌ریزی‌هایی که در سطح دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفته در حوزه خدمت‌رسانی به مردم خلل ایجاد نخواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توجه به منابع انسانی کلید پیشرفت در سازمان‌ها است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: کلید پیشرفت در سازمان‌ها توجه ویژه به منابع انسانی است.

26 دی 1397
سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد/ گزارش تصویری
سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به پیگیری‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت و بر اساس قول مساعد دکتر نمکی سرپرست وزارت بهداشت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد.