غلامرضا.مهرجو

2 دی 1399
پرستاران بیمارستان امیرالمؤمنین و سوانح سوختگی گناوه تجلیل شدند
هم‌زمان با سالروز ولادت خجسته حضرت زینب (س) و روز پرستار از پرستاران دو بیمارستان امیرالمؤمنین و سوانح سوختگی توسط امام جمعه، فرماندار و سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه تجلیل شد.

امام جمعه شهرستان گناوه: قدردانی واقعی از مجاهدت‌های کادر درمان، تنها در رعایت کردن مسائل بهداشتی است
امام جمعه شهرستان گناوه گفت: قدردانی واقعی از مجاهدت‌های کادر درمان، تنها در رعایت کردن مسائل بهداشتی است.

فرماندار شهرستان گناوه: فرهنگ‌سازی، آگاه‌سازی، اقناع مردم در کاهش آمار کرونا تأثیر دارد
فرماندار گناوه گفت: برای کاهش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان باید به سمت فرهنگ‌سازی، آگاه‌سازی و قانع کردن مردم به استفاده دائمی از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعیین‌شده توسط وزارت بهداشت برویم.

فرماندار شهرستان گناوه: بزرگ‌ترین کمک برای پیشگیری از شیوع کرونا ماندن مردم در خانه است
فرماندار شهرستان گناوه در نشست کمیته شهرستانی پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس گفت: بزرگ‌ترین کمک و راهکار مبارزه با کرونا ماندن مردم در خانه است.

23 دی 1398
فرماندار گناوه: توجه خوبی به کادر متخصص و فوق تخصصی بیمارستان گناوه شده است/ گزارش تصویری
فرماندار شهرستان گناوه گفت: توجه خوبی به کادر متخصص و فوق تخصصی درمانی بیمارستان گناوه شده است.

طی ۴ سال گذشته؛ ۲۶۰ میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان دشتی اختصاص یافت
فرماندار شهرستان دشتی گفت: در چهار سال گذشته ۲۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات شهرستان به بخش بهداشت و درمان اختصاص یافت.

فرماندار شهرستان دشتی: عرضه سیلندر گاز خانگی در بافت قدیم شهر خورموج خطری جدی برای سلامت مردم است
فرماندار شهرستان دشتی گفت: عرضه سیلندر گاز خانگی در بافت قدیم شهر خورموج خطری جدی برای سلامت مردم است.

1 شهريور 1396
فرماندار شهرستان دشتی: 63 درصد جمعیت شهرستان دشتی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند
فرماندار شهرستان دشتی گفت: در حال حاضر ۶۳ درصد جمعیت شهرستان دشتی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

فرماندار دشتی خبر داد: سند جامع سلامت شهرستان دشتی تدوین می‌شود
فرماندار دشتی از تدوین سند جامع سلامت این شهرستان خبر داد.

فرماندار دشتی: تحول خوبی در حوزه سلامت شهرستان دشتی ایجادشده است
فرماندار دشتی گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت تغییرات محسوسی در حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان رقم‌زده است.

فرماندار شهرستان دشتی: توجه به‌سلامت مردم اساس داشتن یک جامعه توسعه‌یافته است
فرماندار شهرستان دشتی گفت: توجه به‌سلامت مردم اساس داشتن یک جامعه توسعه‌یافته است.

فرماندار شهرستان دشتی خبر داد؛ افزایش دو برابری تعداد تخت‌های بیمارستان زینبیه خورموج/ گزارش تصویری
فرماندار شهرستان دشتی گفت: در کوتاه‌مدت تعداد تخت‌های بیمارستان زینبیه خورموج دو برابر افزایش پیدا می‌کند.

فرماندار شهرستان دشتی: زیرساخت‌های بهداشتی شهرستان دشتی توسعه یافته است
فرماندار شهرستان دشتی گفت: باتلاش‌های صورت گرفته، زیرساخت‌های بهداشتی شهرستان دشتی توسعه یافته است.

28 فروردين 1395
فرماندار شهرستان دشتی: کارهای بزرگ و با کیفیتی در حوزه سلامت استان انجام گرفته است
فرماندار شهرستان دشتی گفت: با همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با توجه وجود موانع ومحدودیت‌ها ، کارهای بزرگ و با کیفیتی در حوزه سلامت استان انجام گرفته است .