فتح.الله.نوروزی

فرماندار شهرستان دشتستان: مرحله اول طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در شهرستان دشتستان اجرایی می‌شود
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: مرحله اول طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در شهرستان دشتستان اجرایی می‌شود.

فرماندار دشتستان: بازرسان بهداشت محیط در تأمین سلامت جامعه در دوران کرونا نقش مؤثری داشته‌اند
فرماندار دشتستان گفت: بازرسان بهداشت محیط در تأمین سلامت در دوران ویروس کرونا جامعه نقش مؤثری داشته‌اند.

24 شهريور 1400
فرماندار دشتستان: عادی انگاری و بی‌توجهی به نکات بهداشتی عامل طغیان کرونا /خطر بروز پیک ششم کرونا وجود دارد
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: پیک پنجم بیماری کرونا را با سختی پشت سر گذاشتیم و اگر فریب فراز و نشیب‌های این ویروس مرموز را بخوریم رعایت نکات بهداشتی برای مردم عادی انگاری شود پیک ششم در انتظارمان خواهد بود.

15 شهريور 1400
فرماندار دشتستان: تنها راه برون‌رفت از بحران کرونا رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون است
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: بحران کرونا همچنان پابرجاست و عادی انگاری خطرناک است و تنها راه برون‌رفت از وضعیت موجود کرونایی واکسیناسیون است.

فرماندار دشتستان: بزرگداشت و ارج گذاری مقام پرستار، بیانگر ارزش اجتماعی و جایگاه والای شغل پرستاری است
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: بزرگداشت و ارج گذاری مقام پرستار، خود بیانگر ارزش اجتماعی و جایگاه والای شغل پرستاری است.

فرماندار دشتستان: شاخص‌های سلامت با تقویت زیرساخت‌های بهداشت و درمان ارتقا می‌یابد
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: شاخص‌های سلامت با تقویت زیرساخت‌های بهداشت و درمان ارتقا می‌یابد و نقش مؤثری در رضایت‌مندی مردم دارد.