فرماندار.گناوه

2 فروردين 1401
فرماندار شهرستان گناوه: شرط دریافت خدمات اسکان در شهرستان گناوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی است
فرماندار شهرستان گناوه گفت: تنها به کسانی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند خدمات اسکان داده می‌شود.

فرماندار شهرستان گناوه: بزرگ‌ترین کمک برای پیشگیری از شیوع کرونا ماندن مردم در خانه است
فرماندار شهرستان گناوه در نشست کمیته شهرستانی پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس گفت: بزرگ‌ترین کمک و راهکار مبارزه با کرونا ماندن مردم در خانه است.

فرماندار شهرستان گناوه: نظارت بر حوضچه‌های پرورش میگو بیشتر شود
فرماندار شهرستان گناوه گفت: شبکه بهداشت و درمان بر حوضچه‌های پرورش میگو در شهرستان گناوه نظارت بیشتری داشته باشد.

همایش پیاده‌روی در گناوه برگزار شد
همایش پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت ششمین روز از هفته سلامت در گناوه با حضور جمع کثیری از شهروندان برگزار شد.

فرماندار شهرستان گناوه: سلامت مردم مؤلفه اصلی در بقای یک جامعه است
فرماندار شهرستان گناوه گفت: سلامت مردم مؤلفه اصلی در بقای یک جامعه است و دولت تدبیر و امید نیز قدم‌های بسیار خوبی در حوزه سلامت برداشته که نشان‌دهنده نگاه ویژه به این حوزه است.