محسن.صحرانورد

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ محسن صحرانورد به‌عنوان مشاور اجرایی و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی محسن صحرانورد را به‌عنوان مشاور اجرایی و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه منصوب کرد.

آیین تکریم و معارفه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد/ گزارش تصویری
مشاور رییس دانشگاه در امور هماهنگی و برنامه‌ریزی در آیین تکریم و معارفه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: قطعا گذر از مسیر جدیدی که شروع شده با دشواری‌هایی همراه خواهد بود.

مشاور رئیس دانشگاه در امور هماهنگی و برنامه‌ریزی: نگاه تشکیلاتی به فعالیت‌ها و اقدامات از اهمیت زیادی برخوردار است/ گزارش تصویری
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور هماهنگی و برنامه‌ریزی گفت: نگاه تشکیلاتی به فعالیت‌ها و اقدامات در هر زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است.

مشاور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور هماهنگی و برنامه ریزی منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی محسن صحرانورد را به عنوان مشاور خود در امور هماهنگی و برنامه ریزی منصوب کرد.

رییس انجمن علمی فیزیوتراپی استان بوشهر: انجام فعالیت فیزیکی منظم کلید کنترل دیابت نوع2 است
رییس انجمن علمی فیزیوتراپی استان بوشهر گفت: انجام فعالیت فیزیکی منظم، کلید کنترل دیابت نوع۲ است زیرا در این حالت سلول‌های بدن به انسولین حساس‌تر شده و انسولین بهتر می‌تواند گلوکز را برای مصرف به داخل سلول بفرستد.

مسئول انجمن علمی فیزیوتراپی استان بوشهر: نوجوانان در معرض ابتلا به پوکی استخوان/خطر پوکی استخوان برای سنین پایین
مسئول انجمن علمی فیزیوتراپی استان بوشهر گفت: بچه‌ها و نوجوانانی که تغذیه مناسب و تحرک کافی ندارند نیز در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.