مدافعان.سلامت

2 دی 1399
به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار انجام شد؛ مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر از مدافعان سلامت استان بوشهر تجلیل کرد/ گزارش تصویری
در آیینی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار از رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و نمایندگان کادر پرستاری و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تجلیل کرد.

1 دی 1399
در ششمین روز از هفته پرستار صورت گرفت؛ میدان جدید شهر بوشهر به نام مدافعان سلامت شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به لطف الهی و تلاش مثال‌زدنی مدافعان سلامت، تاکنون 90 درصد از بیماران کووید 19 در استان بوشهر بهبودیافته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مدافعان سلامت در ده ماه گذشته تمام توان خود را در جهت صیانت از سلامت مردم بکار بسته‌اند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مدافعان سلامت در ده ماه گذشته تمام توان خود را در جهت صیانت از سلامت مردم بکار بسته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بازتاب و ترجمان ایثارگری‌های مدافعان سلامت در ذهن مردم نقش بسته است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بازتاب و ترجمان ایثارگری‌های مدافعان هشت سال دفاع مقدس و جان بر کفان سلامت کشور چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در بحران اپیدمی امروز در ذهن مردم نقش بسته است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: حامیان سلامت، انگیزه و انرژی مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: حامیان سلامت دلگرمی این روزهای مدافعان سلامت هستند و حمایت‌های آنان باعث دلگرمی، انگیزه و انرژی مدافعان سلامت خواهد بود.

فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر: مدافعان سلامت نوک پیکان مبارزه با بیماری منحوس کرونا هستند/ گزارش تصویری
فرمانده نیروی انتظامی استان بوشهر گفت: مدافعان سلامت نوک پیکان مبارزه با بیماری منحوس کرونا بوده و برای همه این عزیزان، عافیت، قدرت، صبر و استقامت به همراه عاقبت‌به‌خیری را از خداوند بزرگ مسئلت داریم.

دانش‌آموز خورموجی پس‌انداز قلک خود را به مدافعان سلامت اهدا کرد
دانش‌آموز خورموجی با حضور در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی پس‌انداز قلک خود را به مدافعان سلامت اهدا کرد.

برگزیدگان جشنواره مجازی پویش شاعرانه مدافعان سلامت در دیّر معرفی شدند
در آئینی برگزیدگان جشنواره مجازی پویش شاعرانه مدافعان سلامت در دیر معرفی شدند.

21 خرداد 1399
فرمانده سپاه امام علی (ع) تنگستان: باید همه در جهت تأمین سلامت جامعه همیار و همراه مدافعان سلامت باشیم
فرمانده سپاه امام علی (ع) تنگستان گفت: امروز مدافعان سلامت در خط مقدم دفاع از سلامت جامعه قرار دارند و همه باید در جهت تأمین سلامت جامعه همیار و همراه آنان باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استان بوشهر بنا به موقعیت حساس جغرافیایی می‌توانست شاهد شیوع بسیار بالای کرونا باشد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استان بوشهر بنا به موقعیت حساس جغرافیایی و منطقه‌ای می‌توانست شاهد شیوع بسیار بالای کرونا باشد اما با تدبیر و درایت استاندار خوشبختانه شاهد آمار پایین کرونا در استان هستیم.