مساجد

31 فروردين 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیش از 50 درصد از مساجد شهرستان دشتستان در ماه رمضان بازرسی شده‌اند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: هم‌زمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بیش از 50 درصد از مساجد و حسینیه‌های شهرستان دشتستان توسط بازرسان بهداشت محیط مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: پایان کار جمع‌آوری قلیان از مساجد و حسینیه‌های شهرستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از پایان کار جمع‌آوری قلیان از مساجد و حسینیه‌های این شهرستان خبر داد.

19 شهريور 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: مساجد یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های ترویج مسائل بهداشتی هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مساجد یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های ترویج مسایل بهداشتی هستند، خادمین و رییس امناء مساجد و هیأت‌های مذهبی در این امر مهم نقش بسزایی دارند.

14 فروردين 1397
سرپرست شبکه بهداشت دیر: خدمات پزشکی به معتکفین دیّری ارایه شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: خدمات پزشکی به معتکفین دیّر با حضور پزشکان در مساجد ارایه شد.

12 خرداد 1395
مساجد و نمازخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آماده ورود به ماه مبارک رمضان شدند/گزارش تصویری
در آستانه ماه مبارک رمضان مساجد و نمازخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آماد ه ورود به ماه میهمانی خدا شدند.