معاونت.توسعه

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اجراشدن اهداف مجمع سلامت تأمین‌کننده سلامت جامعه است
سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجمع سلامت با اهدافی که دارد تأمین‌کننده مهمی برای سلامت جامعه است.

25 فروردين 1401
پیام تبریک سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ملی منابع انسانی
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی ۲۵ فروردین‌ماه، روز ملی منابع انسانی را تبریک گفت.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی؛ تیم فوتسال کارکنان دانشگاه به عنوان قهرمان استان راهی مسابقات کشوری شد/گزارش تصویری
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهرگفت: تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی در بین تیم های فوتسال کارکنان دولت استان بوشهر، قهرمان و راهی مسابقات کشوری شد.

مدیر برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پرداخت پاداش پیشکسوتان سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هفته آینده
مدیر برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: پاداش پایان خدمت برای پیشکسوتان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۹۸ هفته آینده پرداخت می‌شود.

با برآوردی بالغ بر 180 میلیارد ریال؛ آغاز عملیات اجرایی 4 پروژه بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مدیر توسعه، تامین منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز عملیات اجرایی 4 پروژه عمرانی بهداشتی و درمانی این دانشگاه به زودی، خبر داد.

برای سومین سال پیاپی رخ داد:‏ کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در میان 56 دانشگاه و دانشکده‌ علوم پزشکی کشور
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای سومین سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر در میان 56 دانشگاه و دانشکده‌های علوم پزشکی سطح کشور شد.

28 دی 1396
گردهمایی تخصصی معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه 5 کشور در بوشهر
پنجمین گردهمایی تخصصی معاونین توسعه مدیریت و منابع و مدیران حوزه ستادی دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ‏قطب 5 کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آغاز شد.‏

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کارکنان حوزه نیروی انسانی باید بیشترین لطافت در ارتباط با همکاران را داشته باشند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کارکنانی که در حوزه منابع انسانی مشغول به خدمت هستند علاوه بر اجرای قانون و مقررات سازمانی باید بیشترین لطافت را در ارتباط با نیروی انسانی داشته باشند.