معاون.توسعه.دانشگاه

3 شهريور 1400
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تخت‌های بیمارستانی استان بوشهر در مدت ۸ سال افزایش چشم‌گیری داشته است/ افزایش 3 برابری تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تخت‌های بیمارستانی استان بوشهر در مدت ۸ سال افزایش چشم‌گیری داشته است.

6 امرداد 1399
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اورژانس هسته‌ای بوشهر آماده افتتاح است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اورژانس هسته‌ای ۱۱۰ تخت خوابی بوشهر آماده افتتاح است.

22 امرداد 1398
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: احداث ساختمان اورژانس هسته‌ای و عمومی بوشهر در مراحل پایانی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با اقدامات انجام‌شده پروژه اورژانس هسته‌ای و عمومی بوشهر در مراحل پایانی خود قرارگرفته است که ظرف چند ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

9 امرداد 1398
پزشک خانواده یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکلات سلامت کشور است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پزشک خانواده یکی از مهم‌ترین راه‌حل‌های مشکلات سلامت کشور است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ساخت و تجهیز مرکز جامع بهداشتی درمانی عالیشهر بااعتبار 150 میلیارد ریالی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ساخت و تجهیز مرکز جامع بهداشتی درمانی عالیشهر در شهرستان بوشهر بااعتبار 150 میلیارد ریال خبر داد.

بازدید معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ازپروژه‌های عمرانی شهرستان دشتی
معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های عمرانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی بازدیدکرد.