معاون.سیاسی.امنیتی

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار عسلویه: حفظ سلامت مردم، زمینه‌ساز داشتن جامعه سالم است
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار عسلویه گفت: حفظ سلامت مردم، زمینه‌ساز داشتن جامعه سالم است

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار بوشهر: ایفای نقش سمن‌های نمایندگان و اقشار مختلف در ارتقاء سطح سلامت جامعه انکار ناپذیر است
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بوشهر گفت: ایفای نقش سمن‌های نمایندگان و اقشار مختلف در ارتقاء سطح سلامت جامعه انکار ناپذیر است.

معاون استاندار بوشهر: بدون اغماض با متخلفین کرونایی در استان بوشهر برخورد شود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: دستگاه‌های مربوطه با کسانی که دستورالعمل‌های بهداشتی و محدودیت‌های اعلام‌شده را رعایت نمی‌کنند بدون تعارف برخورد کنند.

1 خرداد 1398
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر: 250هزار نفر از جمعیت بالای 30 سال استان در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون غربالگری می‌شوند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر با اشاره به طرح بسیج ملی کنترل فشارخون گفت: پیش‌بینی می‌شود 250 هزار نفر از جمعیت بالای 30 سال استان در این طرح غربالگری شوند و بیماران فشارخونی شناسایی و به پزشکان متخصص هدایت می‌شوند.

26 دی 1397
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر: اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: فرهنگ خدمت به همنوعان حضرت زینب (س)؛ اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است.