معاون.غذا.دارو

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی غذا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی روز جهانی غذا را تبریک گفت.

24 شهريور 1399
برای دومین سال متوالی؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر موفق به کسب رتبه برتر کشوری شد.

5 شهريور 1399
پیام تبریک معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز داروساز
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی روز داروساز را تبریک گفت.

23 امرداد 1399
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: داروهای کرونایی سهمیه‌بندی است/ انسولین در داروخانه‌های بوشهر موجود است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای تأمین داروهای کرونایی در استان بوشهر مانند سایر نقاط کشور محدودیت داریم.

6 امرداد 1399
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سهمیه دارویی استان بوشهر متناسب با جمعیت آن نیست
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سهمیه دارویی استان بوشهر متناسب با جمعیت آن نیست.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر: بهره‌برداری از اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان بوشهر در جم / ظرفیت تولید ماسک در استان به 100 هزار عدد در روز می‌رسد
اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان بوشهر با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و مسئولین محلی در شهرستان جم به بهره‌برداری رسید.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: پلمب کارخانه فراهم آوری محصولات گوشتی در برازجان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طی بازرسی از کارخانه بهزاد همبرگر واقع در شهرک صنعتی شهر برازجان بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت و چربی تاریخ گذشته و بی‌نام و نشان کشف و ضبط شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: دریافت محموله کمک‌های چین به ایران برای مقابله با کرونا
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از دریافت محموله کمک‌های کشور چین به ایران برای مقابله با کرونا خبر داد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: الزام به درج خوداظهاری تولیدکنندگان ماسک در سامانه اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طبق اطلاعیه اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت بهداشت، تولید کنندگان در واحدهای غیر صنعتی اعم از صنفی و گروه‌های جهادی جهت توزیع در مراکز غیر درمانی و داروخانه‌ها ملزم به درج خود اظهاری هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: داروخانه تنها محل معتبر برای عرضه مواد ضدعفونی‌کننده است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با وجود انواع مواد تقلبی ضدعفونی‌کننده در بازار، داروخانه تنها محل معتبر برای عرضه مواد ضدعفونی‌کننده مورد تأیید است.

31 فروردين 1399
معاون غذا و داروی دانشگاه: دستورجمع آوری تمامی فرآورده های رانیتیدین ازسطح استان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همزمان با صدور اطلاعیه سازمان غذا و داروی کشور در خصوص موضوع وجود ترکیباتی مضر در فرآورده‌های رانیتیدین اقدامات لازم جهت جمع‌آوری آن در سطح استان صورت گرفت.

10 فروردين 1399
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: تأمین کامل داروهای بیماران کرونایی در استان بوشهر/ هیچ کمبودی دارویی بیماران کرونایی وجود ندارد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تأمین کامل داروهای بیماران مبتلا به ویروس کرونا در استان طی ۲ محموله خبر داد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: بهره‌مندی ۱۰۰درصدی جمعیت استان از خدمات دارویی/ گزارش تصویری
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همه جمعیت ساکن در استان بوشهر از خدمات دارویی بهره‌مند هستند.

مجهزترین آزمایشگاه آب و مواد غذایی شمال استان بوشهر افتتاح شد
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه (س) شهرستان دیلم افتتاح شد.