مهندس.حسین.دلخواه

طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی در دشتستان برگزار شد
اولین طرح سفیران سلامت مدارس شهرستان دشتستان، با حضور رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش‌وپرورش و مسئولان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در مدرسه شاهد لاله ۲ برازجان برگزار شد.

شبکه بهداشت و درمان دشتستان آماده ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به ورود عشایر از اوایل آبان ماه به مناطق مختلف شهرستان دشتستان خدمات بهداشتی و مراقبت‌های اولیه توسط مراکز خدمات جامع سلامت آن مناطق به خانوارهای عشایر ارایه می‌شود.

همایش اسکیت سواران دشتستان به مناسبت روز جهانی قلب
همایش اسکیت سواران در تمامی گروه‌های سنی به مناسبت روز جهانی قلب در دشتستان برگزار شد.

بخشدار شهر آب پخش: طرح تحول نظام سلامت موجب رضایت‌مندی مردم شده است
بخشدار شهر آب پخش گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان موجب رضایت‌مندی مردم به‌خصوص قشر آسیب‌پذیر جامعه شده است.

افتتاح پانسیون پزشکان مرکز بهداشتی و درمانی امام علی (ع) کلمه
به مناسبت دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی، پانسیون پزشکان مرکز بهداشتی و درمانی امام علی (ع) کلمه با حضور مسئولین شهرستانی افتتاح شد.