مهندس.غلامرضا.بیغش

دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر به کمپین " من هم آزمایش اچ.آی.وی می‌دهم " پیوستند
کارشناس برنامه ایدز مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر با انجام تست ایدز به کمپین " من هم آزمایش اچ.آی.وی انجام می‌دهم " پیوستند.

اتوبوس آموزش، مشاوره و انجام تست HIV در شهرستان بوشهر
کارشناس برنامه کنترل اچ.آی.وی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اتوبوس آموزش، مشاوره و انجام تست HIV در شهرستان بوشهر در حال فعالیت است.

12 خرداد 1397
سرپرستان مراکز و پایگاه‌های بهداشتی شهرستان بوشهر در زمینه برنامه پیشگیری از انتقال HIV توانمند شدند
سرپرستان مراکز و پایگاه‌های بهداشتی شهرستان بوشهر در زمینه نحوه ثبت و گزارش دهی برنامه پیشگیری از انتقال HIV توانمند شدند.

دانشجویان به‌عنوان سفیران سلامت می‌توانند نقش بسزایی در کنترل بیماری ایدز داشته باشند
کارشناس بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اگر دانشجویان به‌عنوان سفیران سلامت با رویکرد نوین آموزش ایدز آشنا شوند می‌توانند نقش مؤثر و بسزایی در کنترل عفونت اچ آی وی در گروه های همسان خود داشته باشند.