مهندس.فتح

فرماندار دشتستان خبر داد: تشکیل ۳۲ تیم بازرسی جهت نظارت بر اجرای محدودیت‌های جدید کرونایی در دشتستان
فرماندار دشتستان از تشکیل و اعزام ۳۲ تیم بازرسی برای نظارت بر اجرای محدودیت‌های ستاد کنترل کرونا در سطح شهرستان دشتستان خبر داد.

فرماندار دشتستان: اطلاع‌رسانی گسترده می‌تواند در کاهش موارد ابتلا و فوتی‌ها مؤثر باشد
فرماندار دشتستان گفت: حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر، اطلاع‌رسانی گسترده، تعیین مکان برای قرنطینه و کمک به کادر درمان می‌تواند در کاهش موارد ابتلا و فوتی‌ها مؤثر باشد و باید موردتوجه جدی قرار گیرد.

فرماندار شهرستان دشتستان: برای کنترل بیماری کرونا در دشتستان از ظرفیت‌های بخش‌های دولتی و خصوصی استفاده‌شده است
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: از بدو شیوع بیماری کرونا در شهرستان با هماهنگی انجام‌شده بین بخشی تلاش کرده‌ایم از تمام ظرفیت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی برای کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا استفاده کنیم.

فرماندار دشتستان: عادی‌سازی و ساده‌انگاری کرونا باعث شیوع بیشتر بیماری کرونا می‌شود
فرماندار دشتستان گفت: عادی‌سازی و ساده‌انگاری بیماری کرونا باعث شیوع بیشتر این بیماری در جامعه می‌شود.

فرماندار دشتستان: ارائه خدمات سلامت در بخش شبانکاره توسعه می‌یابد
فرماندار دشتستان گفت: با راه‌اندازی مرکز بستر درمان شبانکاره، ارائه خدمات سلامت در بخش شبانکاره توسعه می‌یابد.

15 شهريور 1399
فرماندار دشتستان در بازدید از خانه بهداشت خوشمکان: بهورزان نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه هدف خود دارند
فرماندار شهرستان دشتستان نقش بهورزان در مناطق روستایی را برجسته خواند و گفت: بهورزان نقش مهمی در ارتقا سلامت جامعه هدف خود دارند.

4 شهريور 1399
هم‌زمان با فرارسیدن هفته دولت انجام گرفت؛ خانواده‌های شهید کارمند و مدافع سلامت شهرستان دشتستان تجلیل شدند
هم‌زمان با فرارسیدن هفته دولت خانواده‌های شهید کارمند و مدافع سلامت شهرستان دشتستان با حضور مسئولین محلی تجلیل شدند.

فرماندار دشتستان: زحمات و تلاش‌های صادقانه کارکنان بخش بهداشت و درمان در مقابله با ویروس کرونا، قابل‌تقدیر است
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: زحمات و تلاش‌های صادقانه کارکنان بخش بهداشت و درمان در مقابله با ویروس منحوس کرونا، قابل‌تقدیر است

فرماندار شهرستان دشتستان: توسعه و تقویت زیرساخت‌های سلامت نیاز به مشارکت عمومی دارد
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: توسعه و تقویت زیرساخت‌های سلامت نیاز به مشارکت عمومی دارد.

خانه بهداشت پلنگی در شهرستان دشتستان افتتاح شد
خانه بهداشت پلنگی از توابع بخش شبانکاره دشتستان در دهه مبارک فجر با حضور فرماندار، مسئولین محلی و مدیران ادارات شهرستان دشتستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

پروژه پایگاه اورژانس ۱۱۵ آبپخش شهرستان دشتستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید
در دهه مبارک فجر پروژه پایگاه اورژانس ۱۱۵ آبپخش شهرستان دشتستان با حضور امام‌جمعه، فرماندار، جمعی از مسئولین شهر آبپخش و مدیران شهرستان دشتستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر انجام گرفت: افتتاح مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت تنگ ارم
همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر پروژه مرکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت تنگ ارم با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

آغاز عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان
هم‌زمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور فرماندار و مدیران شهرستان دشتستان آغاز شد.

هم‌زمان با دهه مبارک فجر؛ کلینیک سیار دندان‌پزشکی به منطقه عشایر نشین بخش مرکزی دشتستان اعزام شد
هم‌زمان با سومین روز از دهه مبارک فجر کلینیک سیار دندان‌پزشکی جهت ارائه خدمات دهان و دندان به منطقه عشایر نشین بخش مرکزی شهرستان دشتستان اعزام شد.

به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر؛ آغاز عملیات اجرایی پروژه مرکز اورژانس 115 شماره دو شهری کنگان
به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر عملیات اجرایی پروژه مرکز اورژانس 115 شماره دو شهری کنگان آغاز شد.

بازدید فرماندار شهرستان جم از ساختمان مرکز پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، فرماندار و بخشدار مرکزی از روند ساخت ساختمان مرکز پیشگیری از بیمارهای دهان و دندان این شهرستان بازدید کردند.

فرماندار شهرستان جم: آمار جمعیتی، سنگ زیربنای برنامه‌ریزی و توسعه‌ی شهرستان می‌باشد
فرماندار شهرستان جم گفت: آمار، سنگ زیربنای برنامه‌ریزی و توسعه‌ی شهرستان می‌باشد.