ناصر.کشاورزی

8 امرداد 1401
فرماندار شهرستان دیلم: کشور وارد پیک هفتم بیماری کرونا شده است / تزریق دوزهای سوم و یادآور واکسن بسیار ضروری است
فرماندار شهرستان دیلم گفت: کشور وارد پیک هفتم بیماری کرونا شده است و تزریق دوزهای سوم و یادآور واکسن بسیار ضروری است.

فرماندار شهرستان دیلم؛ مسئولین فرهنگ‌سازی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه را مدنظر قرار دهند
فرماندار دیلم گفت: اعضای ستاد مبارزه با کرونا در راستای فرهنگ‌سازی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه تلاش کنند.

فرماندار شهرستان دیلم؛ اقدامات شبکه بهداشت در بحث واکسیناسیون و مقابله با کرونا فوق‌العاده خوب بوده است
فرماندار شهرستان دیلم گفت: اقدامات شبکه بهداشت در بحث واکسیناسیون و مقابله با کرونا فوق‌العاده خوب بوده و همین امر سبب کاهش چشمگیر مبتلایان در شهرستان دیلم شده است.