نظام.سلامت

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ کسب یازده عنوان برتر در مهم‌ترین رخداد قرآنی نظام سلامت کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کسب یازده عنوان برتر در مهم‌ترین رخداد قرآنی نظام سلامت کشور، حکایت از آینده تابناک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در عرصه قرآنی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نظارت همگانی ضامن سلامت اداری و سازمانی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظارت همگانی ضامن سلامت اداری و سازمانی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خیّرین دیلم پشتوانه اساسی برای ارتقاء خدمات حوزه سلامت هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: خیّرین شهرستان دیلم پشتوانه اساسی برای ارتقاء خدمات نظام سلامت هستند.

وزیر بهداشت در بوشهر: بیماری‌های غیرواگیر، تهدید جدی برای نظام سلامت و سلامت مردم است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری‌های غیرواگیر، تهدید جدی برای نظام سلامت و سلامت مردم است.

تومور مثانه مرد ۸۸ ساله در بیمارستان کنگان با موفقیت جراحی شد
تیم پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان موفق شد تومور مثانه مردی ۸۸ ساله را با موفقیت خارج کند.

بیش از دوازده هزار جوان در شهرستان گناوه تحت مراقبت سلامت قرار گرفتند
در اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون بیش از دوازده هزار جوان گناوه‌ای در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان تحت مراقبت سلامت قرارگرفته‌اند.

امام‌جمعه دیّر: مردم خواهان تداوم طرح تحول نظام سلامت هستند
امام‌جمعه دیّر گفت: طرح تحول نظام سلامت نقش ارزشمندی در کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم داشته است و مردم خواهان تداوم آن هستند.

برگزاری کارگاه پژوهش در نظام سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
کارگاه پژوهش در نظام سلامت (Health System Research) در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

فرماندار شهرستان دشتستان: طرح تحول نظام سلامت در شهرستان دشتستان به خوبی اجرا شده است
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: با برنامه‌ریزی و پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان طرح تحول نظام سلامت در این شهرستان به خوبی اجرا شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح تحول نظام سلامت در بهداشت محیط شهرستان اجرایی خواهد شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: طرح تحول نظام سلامت در بهداشت محیط شهرستان دشتستان به منظور افزایش آگاهی‌های متصدیان و کارگران شاغل و همچنین افزایش آگاهی مصرف کنندگان از حقوق بهداشتی خود اجرایی خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ضعف در سیستم پرداخت بیمه‌ها تهدیدی برای طرح تحول نظام سلامت است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ضعف در سیستم پرداخت بیمه‌ها تهدیدی برای طرح تحول نظام سلامت است و اگر حمایت‌ها کم یا متوقف شود و تکلیف قانونی تجمیع صندوق‌های بیمه اجرا نشود این طرح آسیب جدی خواهد دید.

آغاز دوره فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشت و درمان در استان بوشهر
در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، دوره سه ماه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشت و درمان در استان بوشهر آغاز شد.