پرستاران

پرستاران نمونه استان بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آئینی با حضور مسئولان استان و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، پرستاران نمونه کشوری و استانی معرفی و تجلیل شدند.

توسط خیر گناوه‌ای صورت گرفت؛ پزشکان و پرستاران بخش کرونای بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیینی توسط یکی از خیرین شهرستان گناوه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فرماندار، امام جمعه و دیگر مسئولین شهرستان گناوه از پزشکان، پرستاران و پرسنل بخش کرونای بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) با اهداء هدایایی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

11 دی 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پرستاری تلفیقی از تجربه، مهارت کاری و احساسات است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پرستاری تلفیقی از تجربه، مهارت کاری، احساسات و مهربانی به همراه سخت‌کوشی است.

رییس بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر در جمع پرستاران گفت: خدمات پرستـاری سنگ بنـای نظام سلامـت اسـت
دکتر علیرضا حاجیونی در جشن تجلیل از پرستاران بیمارستان‌های شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر، گفت: جایگاه خدمات پرستاری در جامعه به‌عنوان سنگ بنای نظام سلامت است و از حیث انسانی، اسلامی و اخلاقی از وزن و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

در آستانه نوروز از کادر پرستاری استان بوشهر تجلیل شد
به نقل از روابط عمومی نظام پرستاری استان بوشهر: به همت نظام پرستاری ودر آستانه سال نو در ضیافت شامی،از زحمات کادر پرستاری با حضور 1200 نفر از پرسنل پرستاری استان بوشهر و خانواده های ایشان تجلیل شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش 220 درصدی تعداد تخت‌های ویژه در استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد تخت‌های ویژه در استان بوشهر نسبت به قبل از آغاز طرح تحول نظام سلامت 220 درصد افزایش ‌یافته است.

مراسم جشن روز پرستار و تکریم پرستاران نمونه شهرستان گناوه برگزار شد
مراسم بزرگداشت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار به مناسبت ارج نهادن به مقام والای پرستار با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان، رییس و مدیریت بیمارستان امیرالمومنین(ع)، مدیریت بیمارستان سوانح و سوختگی و جمعی از پرستاران این مراکز برگزار شد.