پروژه‌های.عمرانی

رئیس شبکه بهداشت و درمان دیّر: 18 پانسیون پزشک در شهرستان دیّر در دست ساخت است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: 18 پانسیون پزشک بااعتبار 105 میلیارد ریال در شهرستان دیّر در دست ساخت است.

۷ پروژه در حوزه بهداشت درمان شهرستان دیر در حال ساخت است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: ۷ پروژه در حوزه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریال در حال ساخت است.

31 امرداد 1396
مدير منابع فيزيكي و طرح هاي عمراني دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: اجرای ۸ پروژه ویژه عمرانی بخش درمان و آموزش در شهرستان بوشهر
مدير منابع فيزيكي و طرح هاي عمراني دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اجرای هشت پروژه ویژه عمرانی در بخش درمان و آموزش در شهرستان بوشهر خبر داد.

10 امرداد 1396
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پروژه‌های عمرانی شهرستان عسلویه با روند مطلوبی در حال ساخت می‌باشند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پروژه‌های عمرانی شهرستان عسلویه با روند مطلوبی در حال ساخت می‌باشند.

8 امرداد 1396
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پروژه‌های عمرانی شهرستان دشتستان با روند مطلوبی در حال ساخت می‌باشند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پروژه‌های عمرانی شهرستان دشتستان با روند مطلوبی در حال ساخت می‌باشند.

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های عمرانی شهرستان جم
دکتر ایرج بیژنی، معاون توسعه مدیریت و منابع، به همراه مهندس نیک‌روش مدیر توسعه و تأمین منابع فیزیکی و امور عمرانی و تجهیزاتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های در حال ساخت شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بازدید کردند.

افتتاح پروژه‌های عمرانی بهداشتی شهرستان دشتی به ارزش یک‌صد میلیارد ریال
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در هفته دولت معادل یک‌صد میلیارد ریال پروژه عمرانی در بخش بهداشت و درمان افتتاح یا عملیات اجرایی آن آغاز شود.

بازدید معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ازپروژه‌های عمرانی شهرستان دشتی
معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های عمرانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی بازدیدکرد.