پیاده.روی

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و هفته دیابت صورت گرفت؛ همایش پیاده‌روی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
همایش پیاده‌روی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و هفته دیابت با همکاری سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، معاونت بهداشتی و کانون بسیج جامعه پزشکی جابر بن حیان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

همایش پیاده‌روی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و هفته دیابت در کنگان
همایش پیاده‌روی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و هفته دیابت با همکاری شهرداری، اداره ورزش و جوانان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان برگزار شد.

فعالیت بدنی تأثیر مستقیمی بر روی سلامت جسمی و روانی بانوان دارد
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فعالیت بدنی تأثیر مستقیمی بر روی سلامت جسمی و روانی بانوان دارد.

غرفه اهدا عضو در همایش پیاده‌روی ولایت دشتستان برپا شد/ دریافت کارت اهدا عضو توسط رییس دانشگاه
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هم‌زمان با سالروز شهادت امام هشتم و برگزاری همایش پیاده‌روی ولایت در برازجان، غرفه اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با شعار اهدا عضو، اهدا زندگی برپا شد.

در راستای فرهنگ‌سازی اهدا عضو: یک بوشهری مسیر 1200 کیلومتری بوشهر_ تهران را پیاده‌روی می‌کند
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: با همکاری این دانشگاه و در راستای فرهنگ اهدا عضو، یکی از شهروندان بوشهری مسیر هزار و دویست کیلومتری بوشهر تا تهران را پیاده‌روی می‌کند.

همایش پیاده‌روی در گناوه برگزار شد
همایش پیاده‌روی خانوادگی به مناسبت ششمین روز از هفته سلامت در گناوه با حضور جمع کثیری از شهروندان برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: برنامه غذایی سالم و زندگی پرتحرک، می‌تواند در کاهش بیماری‌ها مؤثر باشد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: برنامه غذایی سالم و زندگی پرتحرک می‌تواند در کاهش بیماری‌ها مؤثر باشد.

همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت در شهرستان کنگان برگزار شد
همایش پیاده‌روی به مناسبت هفته سلامت در شهرستان کنگان با شعار پوشش همگانی سلامت؛ برای همه، در همه‌جا، از انتهای خیابان غدیر تا پارک ناخدا شهر کنگان برگزار شد.

همایش پیاده روی نشاط و سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش
همایش پیاده روی نشاط و سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور تعدادی از کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

برگزاری همایش پیاده‌روی به مناسبت هفته سلامت
کارمندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه خانواده و دانشجویان این دانشگاه به مناسبت هفته سلامت پیاده‌روی کردند.

2 دی 1394
برگزاری همایش پیاده‌روی بانوان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت آغاز هفته وحدت
به مناسبت آغاز هفته وحدت، بانوان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه جمعی از بانوان سایر اداره‌ها، مسیر میدان رییسعلی دلواری تا پارک شورا را پیاده‌‌روی کردند.

در شهر دیلم اجرا شد همایش پیاده روی بانوان به مناسبت هفته دیابت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت دیلم، بمناسبت هفته ملی دیابت، همایش پیاده روی بانوان از مرکز بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) تا ساحل دیلم برگزار شد.

برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته دیابت
به مناسبت هفته دیابت، همایش پیاده روی در بوشهر برگزار شد.

برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته دیابت به مناسبت هفته دیابت، همایش پیاده روی در بوشهر برگزار شد.
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حاشیه این همایش گفت: برگزاری اینگونه مراسم‌ها باعث افزایش آگاهی‌های مردم در خصوص بیماری‌ها و تقویت خود مراقبتی در آن‌ها می‌شود.