آزمون استخدامی بیمارستان دیّر برگزار شد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: آزمون استخدامی بیمارستان امام هادی (ع) دیّر باهدف تکمیل کادر اداری و پشتیبانی در رشته‌های مختلف با حضور 312 نفر داوطلب در مقاطع مختلف تحصیلی برگزار شد.

مهندس عادل مقدس افزود: در این آزمون تعداد 183 نفر شرکت‌کننده زن و 129 نفر شرکت‌کننده مرد برای تصدی شغل‌های موردنیاز در واحد امور اداری و پشتیبانی به رقابت پرداختند.
وی بابیان اینکه نتایج آزمون در نیمه دوم اردیبهشت‌ماه اعلام خواهد شد اظهار کرد: از این تعداد داوطلب حدود 32 نفر جهت مصاحبه دعوت و نهایتاً نیمی از آن‌ها به‌صورت شرکتی جذب خواهند شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر یادآور شد: پیش‌ازاین، آزمون استخدامی دیگری برگزار و تعداد 40 نفر کادر درمانی شامل کارشناس پرستاری، هوشبری، مامای، علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی، اتاق عمل و بهیار جذب شدند.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید