آموزش سلامت به سفیران سلامت دانشجویی

سفیران سلامت دانشجویی در کارگاه آموزشی با موضوعات بهداشت و سلامت آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، به منظور توانمند سازی دانشجویان در زمینه خود مراقبتی، سفیران سلامت دانشجویی با حضور در کارگاه آموزشی، مطالب مورد نیاز را فرا گرفتند.
در این کارگاه، موضوعاتی با محوریت خودمراقبتی ، تغذیه سالم و ... مطرح شد که در هر موضوع، دانشجویان با ارایه مطالب و بحث و تبادل نظر حضور فعالی داشتند.
همچنین به منظور ارزیابی مطالب مطرح شده، قبل و بعد از کارگاه از دانشجویان پیش آزمون و پس آزمون گرفته شد و برای فراگیری بهتر موضوعات به دانشجویان بسته‌های آموزشی داده شد.
در این کارگاه، دانشجویانی که از پیش برای برنامه سفیران سلامت دانشجویی نام نویسی کرده بودند شرکت داشتند.
سفير سلامت دانشجويي به دانشجوي داوطلب و علاقه‌مند به فعاليت‌هاي گروهي در حيطه‌هاي مختلف سلامت گفته می‌شود که بعد از آموزش دیدن، مطالب یاد گرفته را به سایر دانشجویان منتقل می‌کند.

انتهای پیام/ کدخبر- کد

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید