تقویت بهداشت و درمان شهرستان دیر 140 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

1 امرداد 1396
معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: برای تقویت حوزه سلامت شهرستان دیر به 140 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

دکتر ایرج بیژنی در حاشیه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان دیّر گفت: این اعتبار شامل تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، مطالبات پیمانکاران، پروژه‌های تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه با استانداری بوشهر است.
وی گفت: احداث پانسیون پزشکان بیمارستان دیّر و تقویت مراکز بهداشت و درمان شهرستان و پایگاه‌های اورژانس شهری و جاده‌ای نیاز به اعتباردارند.
معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار داشت: در خصوص نیروی متخصص بیمارستان دیّر 56 نیروی متخصص و پشتیبان و خدماتی جذب‌شده و در آبان ماه امسال نیز نیروی متخصص جدید جذب این بیمارستان خواهد شد.
دکتر بیژنی افزود: در آزمون سال جاری بر اساس تخت فعال بیمارستان درخواست تعداد 80 نفر نیروی پشتیبان و تخصصی داده‌شده که امیدوارم جذب شوند.
انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید