معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پروژه‌های عمرانی شهرستان عسلویه با روند مطلوبی در حال ساخت می‌باشند

10 امرداد 1396
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پروژه‌های عمرانی شهرستان عسلویه با روند مطلوبی در حال ساخت می‌باشند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، دکتر ایرج بیژنی در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی در حال ساخت شهرستان عسلویه گفت: پروژه‌ها با روند مطلوبی روبه‌پیشرفت هستند و نظارت مستمر و دقیقی بر مراحل اجرای پروژه‌ها وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد پروژه‌های عمرانی در شهرستان عسلویه انتظار می‌رود که تغییرات اساسی در فضای فیزیکی و ارایه خدمات در دو بخش بهداشت و درمان ایجاد شود.
دکتر ایرج بیژنی معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه مهندس جاسم زارعی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از پیشرفت پروژه‌های عمرانی این شهرستان بازدید کرد.

انتهای پیام/ ع.م 3090

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید