معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: جذب ۴۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جذب اعتبار ۴۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان به‌عنوان یکی از بیمارستان‌های قدیمی کشور خبر داد.

دکتر ایرج بیژنی اظهار داشت: بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان که از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های کشور بوده ولی متأسفانه در حادثه آتش‌سوزی سال ۹۴ به‌طور کامل تخریب شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: عملیات ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان با ۲۴۰ تخت بستری شروع‌شده است.
دکتر بیژنی افزود: با اشاره به اهمیت این پروژه و نیاز منطقه‌ای با پیگیری‌های صورت گرفته مبلغ ۸۸ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت جایگزین این بیمارستان در هیأت دولت تصویب و پس‌ازآن دانشگاه علوم پزشکی اقدام به برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار اجرای پروژه کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: با پیگیری‌های سید محمدحسن هاشمی مدیر بودجه دانشگاه در سازمان برنامه‌وبودجه و خزانه کشور، مبلغ ۴۰ میلیارد ریال نقدینگی اعتبار پروژه از خزانه به‌حساب دانشگاه واریز شد که امیدواریم با جذب مبلغ فوق پروژه سرعت و شتاب لازم را داشته باشد.
انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید