معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نیروی انسانی متخصص و متعهد مهم‌ترین سرمایه دانشگاه است/ پرداخت حداقل کارانه شش‌ماهه اول سال جاری

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باوجود توسعه چشم‌گیر سال‌های اخیر در زیرساخت‌ها و تجهیزات بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی، مهم‌ترین سرمایه خود را نیروی انسانی متخصص و متعهد خود می‌داند.

دکتر ایرج بیژنی افزود: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر با بیش از 7 هزار نفر نیروی انسانی نهاد اصلی ارایه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی همچنین آموزش پزشکی در استان است.
وی بابیان اینکه برنامه پرداخت پرسنلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی شامل دو بخش است تصریح کرد: یکی پرداخت‌های مرتبط با درآمدها خصوصاً درآمدهای بیمه‌ای می‌باشد که عمدتاً مربوط به بیمارستان است و دیگری پرداخت‌های غیر مرتبط با درآمد که منابع آن اعتبارات جاری دانشگاه می‌باشد.
مطالبات پرسنل تا پایان سال پرداخت خواهد شد
دکتر بیژنی اظهار داشت: با توجه به اعتباری که تا پایان سال تخصیص داده می‌شود همانند سنوات اخیر حقوق، اضافه‌کار، مأموریت و سایر مطالبات پرسنل پرداخت خواهد شد.
پرداخت حداقل کارانه شش‌ماهه اول سال جاری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: مهم‌ترین چالش سه سال اخیر پرداخت کارانه پرسنل و پزشکان بیمارستانی کشور می‌باشد که عمدتاً مربوط به عدم تأمین به‌موقع منابع بیمه‌ای می‌شود، بااین‌وجود با توجه به صحبت‌های اخیر دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت، امیدواریم با دریافت مطالبات بیمارستان‌ها از بیمه‌ها بتوانیم در مدت باقی‌مانده سال حداقل کارانه شش‌ماهه اول سال جاری را پرداخت نماییم.
این مقام مسئول اظهار داشت: با تصمیم هیأت رییسه محترم دانشگاه مقرر شد تا زمان دریافت کامل مطالبات بیمه‌ای بیمارستان‌ها از منابع در اختیار ماهانه در حد مقدورات در حد 30 تا 40 درصد مبلغ کارانه یک‌ماهه پزشکان، پرستاران و سایر کارکنان را پرداخت نماید که این تصمیم در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.
دکتر بیژنی افزود: همه‌ساله بخشی از نیروهای هر سازمان با رسیدن به سن پایانی خدمت به‌افتخار بازنشستگی می‌رسند و شایسته است امکاناتی فراهم شود و بلافاصله مبلغ پاداش مقرر پایان خدمات آنان پرداخت گردد که با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی از سال 94 تاکنون اعتبار پاداش بازنشستگان به‌صورت متمرکز و در اختیار سازمان برنامه‌وبودجه کشور گذاشته شد.
وی تصریح کرد: امیدواریم با توجه به مکاتبه اخیر وزیر محترم بهداشت و مساعدت سازمان برنامه‌وبودجه کشور بتوانیم تا قبل از پایان سال بخش عمده‌ای از مطالبات این عزیزان را پرداخت نماییم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: بااین‌وجود با تصمیم هیأت رییسه محترم دانشگاه تا پایان بهمن‌ماه نیز از منابع داخلی به‌صورت علی‌الحساب بخشی از این مطالبات پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید