سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آموزش سفیران سلامت دانشجویی حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های شهرستان دشتستان اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، مهندس ماریا خویش‌دوست افزود: سفیران سلامت دانشجویی در ارتقای دانش و توانمندی مردم در حوزه سلامت سهیم هستند و یکی از اولویت‌های مهم ما ارتقا دانش جامعه در حوزه‌های مختلف است و در حوزه ما آنچه دارای اهمیت است سلامتی مردم و ارتقای آنها است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با بیان اینکه به‌منظور ترویج آموزش سلامت، دانشجویان، سفیران سلامت می‌شوند گفت: در فاز اول این طرح، بیش از 500 دانشجو از 5 هزار دانشجوی شهرستان، به‌عنوان سفیر سلامت دانشجویی ثبت‌نام و آموزش می‌بینند.
کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز در این خصوص گفت: جذب سفیر سلامت دانشجویی در راستای اجرای برنامه ملی خودمراقبتی در کشور اجرایی شده است.
اصغر عباسپور افزود: خودمراقبتي اقدامات و فعالیت‌های آگاهانه، آموخته‌شده و هدف‌داری است كه فرد به‌منظور حفظ حيات و تأمين، حفظ و ارتقاي سلامت خود و خانواده انجام می‌دهد.
وی تصریح کرد: سفير سلامت دانشجويي به دانشجوي داوطلب و علاقه‌مند به فعاليت‌هاي گروهي در حيطه‌هاي مختلف سلامت گفته می‌شود که بعد از آموزش دیدن، مطالب یاد گرفته را به سایر دانشجویان منتقل می‌کند.
انتهای پیام /س.غ 3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید