بازدید مشترک از مراکز عرضه اقلام آرایشی بهداشتی سطح شهر دیلم

9 امرداد 1397
کارشناسان واحدهای کنترل مواد غذایی و نظارت بر درمان و امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، به‌صورت مشترک از مراکز عرضه اقلام آرایشی بهداشتی سطح شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، کارشناس امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم دراین‌باره گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دستور جمع‌آوری برخی از اقلام بهداشتی را به جهت محتوی بودن ترکیبات سرطان‌زا صادر کرده است.
اقلام آرایشی بهداشتی ممنوعه اعلام شد
زینب جودان افزود: کرم و صابون فائزه، کرم و صابون حسن ترک و پماد موو ازجمله اقلام ممنوعه هستند که طبق بررسی و آزمایش‌های صورت گرفته، سرطان‌زا تشخیص داده‌شده‌اند.
وی تصریح کرد: کارشناسان واحدهای کنترل مواد غذایی و نظارت بر درمان و امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، به‌صورت مشترک از 30 مرکز عرضه اقلام آرایشی بهداشتی در سطح شهر بازدید کردند و آموزش‌های لازم جهت جمع‌آوری و عدم خرید مجدد اقلام ممنوعه به متصدیان ارائه شد.
کارشناس امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم اظهار کرد: بدیهی است در صورت مشاهده این اقلام در بازدیدهای آینده از مراکز عرضه، با مراکز متخلف به‌صورت قانونی برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/ م.ب 3060
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید