هم‌زمان با دومین روز از هفته دولت در سال 97؛ مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر(عج) در شهرستان دشتستان افتتاح شد

3 شهريور 1397
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر(عج) برازجان یکی از ده‌ها پروژه عمرانی دانشگاه است که در هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

دکتر ایرج بیژنی در آئین افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر(عج) گفت: دریافت خدمات باکیفیت در طرح تحول نظام سلامت نیازمند فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب بود که این موضوع با احداث، بهسازی، بازسازی و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی در سراسر استان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قرار گرفت.
دکتر بیژنی افزود: به مناسبت هفته دولت ۶۰ پروژه بهداشتی و درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی در حال افتتاح است که برای تکمیل و افتتاح این طرح‌ها ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته‌شده است.
 معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد:  تمام تلاش و امکانات خود را بکار گرفته‌ایم تا بخش بزرگی از زیرساخت‌های سلامت در حوزه بهداشتی را تا پایان امسال و بخش دیگر را در سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسانیم.
وی درباره مرکز جامع سلامت ولیعصر(عج) برازجان گفت: این مرکز در زمینی به مساحت هزار و ۵۰ مترمربع و بااعتباری معادل 30 میلیارد ریال در سه‌طبقه ساخته‌شده است.
 بیژنی خاطرنشان کرد: این مرکز دارای واحدهای دندانپزشکی ،پزشک ، بهداشت محیط و حرفه‌ای، بهداشت خانواده و مامایی است که به جمعیتی بالغ‌بر 28 هزار نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: در هفته دولت در شهرستان دشتستان 10پروژه بهداشتی که شامل یک مرکز خدمات جامع سلامت و 9 خانه بهداشت است افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.
گفتنی است در دومین روز از هفته دولت، مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر(عج) برازجان با حضور استاندار بوشهر و جمعی از مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
انتهای پیام/ س.غ/3030
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید