سه واحد صنفی متخلف در شهرستان عسلویه پلمپ شدند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، سه واحد صنفی متخلف در شهرستان عسلویه به علت عدم رعایت مقررات بهداشتی پلمپ و تا اطلاع ثانوی از فعالیت منع شدند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه با اعلان این خبر اظهار کرد: در بازرسی‌های مستمر کارشناسان بهداشت محیط از واحدهای صنفی سطح شهرستان عسلویه، ۳ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی و در راستای حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان به مقام قضایی معرفی و پس از طی مراحل قانونی پلمپ و از فعالیت منع شدند.
جاسم زارعی گفت: اساس کار شبکه بهداشت و درمان مبتنی بر تعامل و آموزش صاحبان مشاغل و بازاریان می‌باشد، اما در صورت عدم توجه به تذکرات و اخطارهای صادره، با تعامل و حمایت همه‌جانبه مراجع قانونی، بااقتدار هرچه‌تمام‌تر ورود نموده و در زمینه ایفای رسالت و وظایف ذاتی خود، با متخلفین و تهدیدکنندگان سلامت جامعه برخورد متناسب انجام می‌دهد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه از تعامل و همکاری همه‌جانبه مراجع قضایی به‌ویژه دادگستری، دادستانی و نیروی انتظامی تشکر نموده و خواهان تداوم این همکاری‌ها جهت ارتقاء سطح سلامت مردم شد.

انتهای پیام/ع.م- ۳۰۹۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید