استقرار پایگاه سیار انتقال خون در شهرستان عسلویه

27 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، شورای اسلامی شهر نخل تقی و همکاری ویژه سازمان انتقال خون بوشهر پایگاه سیار انتقال خون در این شهرستان استقرار یافت.

جاسم زارعی در حاشیه بازدید از این پایگاه سیار گفت: این پایگاه سیار به مدت ۲ روز و در ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت نخل تقی مستقر و نسبت به خون‌گیری از اهداءکنندگان خون اقدام کرد.
زارعی با اشاره به استقبال مردم از این حرکت خداپسندانه افزود: بر اساس هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده با سازمان انتقال خون، این پایگاه سیار هر ۳ ماه یک‌بار و به مدت ۲ الی ۳ روز در شهرستان عسلویه مستقر و از داوطلبان خون دریافت خواهد کرد.
پایگاه سیار انتقال خون با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، شورای اسلامی شهر نخل تقی و سازمان انتقال خون بوشهر در مرکز خدمات جامع سلامت نخل تقی به مدت دو روز استقرار یافت که رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به همراه برخی از مسئولین واحدها، کارشناسان ستادی و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان در امر خداپسندانه اهدا خون مشارکت داشتند.

انتهای پیام/ ع.م- ۳۰۹۰

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید