ارائه خدمات سلامت به عزاداران حسینی در دیلم

26 شهريور 1398
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان بقیه‌الله العظم (عج) دیلم گفت: با برپایی ایستگاه سلامت در دهه اول محرم به عزاداران حسینی خدمات سلامت رایگان ارائه شد.

غلامرضا گله‌گیر در گفت‌وگو با روابط عمومی بیمارستان بقیه‌الله (عج) دیلم اظهار داشت: در این ایستگاه خدمات رایگان سلامت توسط جهادگران به بیش از 1000 مراجعه‌کننده ارائه شد.
گله‌گیر با ابراز تشکر حمایت خیرین در برپایی این ایستگاه سلامت افزود: در ایستگاه سلامت بیمارستان بقیه‌الله (عج) در دهه اول ماه محرم 150 ویزیت توسط پزشکان عمومی، بیش از 800 مورد غربالگری و سنجش فشارخون، ارجاع 85 نفر برای آزمایش رایگان و مشاوره تغذیه به 5 نفر به ثبت رسید.
وی خاطرنشان کرد: برپایی این ایستگاه و ارائه خدمات رایگان سلامت به عزاداران حسینی موردتقدیر رییس هیأت‌های مذهبی کشور، امام‌جمعه، فرماندار و رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم نیز قرار گرفت.

انتهای پیام/الف. ص-3060
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید