آغاز عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان

هم‌زمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور فرماندار و مدیران شهرستان دشتستان آغاز شد.

فرماندار شهرستان دشتستان در این آیین گفت: در حوزه سلامت شهرستان اتفاقات بسیار خوبی رقم خورده است و امیدواریم با سرعت بخشیدن در اجرا و اتمام پروژه هرچه زودتر شاهد افتتاح آن باشیم.
مهندس فتح‌الله نوروزی با اعلام خرسندی از شروع عملیات اجرایی این پانسیون 16 واحدی افزود: توسعه هر جامعه‌ای به زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی آن وابسته است و ساخت این پانسیون‌ها بر ماندگاری پزشکان متخصص در شهرستان تأثیر به سزایی خواهد داشت.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز گفت: این پروژه 16 واحدی در 4 طبقه با زیربنا 1300 مترمربع و اعتبار 34 میلیارد ریال در محیط بیمارستان شهید گنجی برازجان احداث می‌شود.
ماریا خویش دوست زیربنا هر واحد را 60 تا 80 مترمربع اعلام کرد و ادامه داد: پیمانکار، عملیات اجرایی این پروژه را از هفته آینده شروع خواهد کرد و امیدواریم در سال آینده این پروژه به بهره‌برداری برسد.
عملیات اجرایی پانسیون 16 واحدی پزشکان بیمارستان شهید گنجی برازجان در دهه فجر سال 98 با حضور دو خانواده از شهدای گران‌قدر شهر برازجان، فرماندار دشتستان و رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان آغاز شد.

انتهای پیام/ س.غ / 3030