با حضور استاندار بوشهر صورت گرفت؛ افتتاح ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان

هم‌زمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر، ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

استاندار بوشهر در این مراسم با اشاره به افتتاح ۵ طرح بهداشتی و درمانی در دشتستان به مناسبت دهه فجر گفت: مدیر بانوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان عملکرد بسیار خوبی در حوزه مدیریتی خود داشته و پیگیری‌های مؤثری در تکمیل و راه‌اندازی این پروژه‌ها داشته است.
عبدالکریم گراوند با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصد تخت‌های بیمارستانی در استان بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان استان بوشهر کارهای بسیار ارزشمندی انجام‌شده است و در دولت تدبیر و امید تعداد زیادی از خانه‌های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت در سطح استان احداث و به بهره‌برداری رسیده است و از این لحاظ بستر بسیار مناسب و مطلوبی برای ارائه خدمات به شهروندان دارند.
وی با تقدیر از تلاش‌های رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: بانوان مدیر در دولت تدبیر و امید نشان دادند که در عرصه مدیریتی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردارند.
معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در حاشیه این آیین گفت: دسترسی به عدالت در سلامت در بخش بهداشت و درمان یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت است.
دکتر ایرج بیژنی افزود: ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در زمینی به مساحت 1240 مترمربع و اعتبار 54 میلیارد ریال به مدت 12 ماه احداث و به بهره‌برداری رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: با تکمیل این پروژه در شهرستان دشتستان ارائه خدمات کارکنان ستاد به همکاران شاغل در مراکز به مراجعین در فضای مطلوب و در شأن مردم صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/ س.غ /3030

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید