معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۱۲ مورد مبتلای ویروس جهش‌یافته جدید در استان بوشهر شناسایی شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۱۲ مورد مبتلای ویروس جهش‌یافته جدید در استان بوشهر شناسایی شد.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان اظهار داشت: از موارد مبتلای ویروس جهش‌یافته جدید ۲ مورد مربوط به شهرستان‌های بوشهر، یک مورد دشتستان، ۴ مورد دشتی و ۵ مورد گناوه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: مجموع موارد شناسایی‌شده مبتلا به نوع جهش‌یافته در استان بوشهر تاکنون ۲۴ نفر است.
این مقام مسئول بهداشتی بیان کرد: تأیید نوع ویروس در این ۱۲ مورد نشان می‌دهد که ویروس جهش‌یافته به‌طور گسترده در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر در گردش است.
دکتر خواجه‌ئیان خاطرنشان کرد: ویروس جهش‌یافته دارای قابلیت سرایت بالاتری است و به سرعت در بین افراد منتشر می‌شود. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: فارغ از اینکه ویروس جدید از انواع قبل باشد یا نوع جهش‌یافته، رعایت توصیه‌های بهداشتی شامل فاصله فیزیکی با دیگران، استفاده از ماسک، رعایت بهداشت دست‌ها و پرهیز از حضور در مکان‌های شلوغ باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری و تبعات ناخوشایند آن می‌شود.

انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت استان