رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نظارت همگانی ضامن سلامت اداری و سازمانی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظارت همگانی ضامن سلامت اداری و سازمانی است.

دکتر سعید کشمیری در نشست تقدیر از طلایه‌داران معروف در حوزه مدیران نظام سلامت استان بوشهر اظهار داشت: نظارت همگانی و مطالبه گری در چارچوب قانون ا تضمین‌کننده سلامت سازمانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدافعان سلامت از مصادیق بارز گزاره‌های معروف و پسندیده است.
این نشست با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه و جمعی از فعالین فرهنگی برگزار شد.
در این نشست، از تلاش‌های کمیته امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تشکر و از دکتر عصمت حیدری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، خانم لیروای رابط شهرستان گناوه، مهندس ایرج زنده بودی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سابق دیلم و حسن عطار زاده رابط شهرستان دیلم به عنوان مدیران و کارشناسان موفق نظام سلامت استان بوشهر در عرصه اشاعه معروفات تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/م.غ ۱۰۲۳
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید