پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز پرستار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با صدور پیامی خجسته میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار را به سفید پوشان عرصه سلامت و خانواده محترم شهدای مدافع سلامت تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
پيامبر اکرم (ص) می فرماید: هر كس براى بر آوردن نياز بيمارى بكوشد، چه آن را برآورده سازد و چه نسازد، مانند روزى كه از مادرش زاده شده است، گناهانش پاك مى شود .
در سالروز ولادت نمونه صبر، استقامت، اسوۀ مهر و نجابت حضرت زینب(س) از شما پرستاران جان برکف، مدافعان سلامت، پروانگان عاشقی که با تلاش مقدسشان شعله وجود بیماران ناتوان را جانی دوباره می‌بخشند، مراتب تقدیر و تشکر را دارم.
قدردان زحمات پرستاران عزیزی هستیم که در دوران شیوع پاندمی بیماری کرونا در این 22 ماه اخیر جانانه با این ویروس منحوس و ناپیدا جنگیدند و برای حفظ جان آحاد مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکردند.
 اینجانب سالروز میلاد حضرت زینب کبری(س)، پرستار عاطفه‌ها و ستاره‌درخشان ایمان، عفّت و پرستار ارزش‌های زخم دیده در تاریخ را تبریک گفته، و در این روز فرصتی برای یادآوری زحمات و ایثارگری‌های پرستارانی فراهم شد که با الگو گرفتن از آن حضرت در این روزهای سخت بیماری کووید19 مرهمی برای زخم هم وطنان خود شدند و با دستان خالی با نور ایمان درونشان گرمای زندگی در کالبد جامعه جاری کردند، این روز بزرگ و ارزشمند را به سفیدپوشان زحمت کش عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض میکنم و توفیقات روزافزون را از خداوند متعال برای آن‌ها خواهانم.

دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر