رئیس شبکه بهداشت و درمان و درمان دشتستان: گروه سنی جوانان کمترین مشارکت در واکسیناسیون عمومی کرونا را در دشتستان داشته‌اند

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: گروه سنی جوانان (12 تا 30 سال) کمترین مشارکت در واکسیناسیون عمومی کرونا را در شهرستان دشتستان داشته‌اند.

ماریا خویشدوست در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: متأسفانه گروه سنی 18 تا 30 سال با داشتن 42 هزار جمعیت، کمترین میزان واکسن (70 درصد) در مقایسه با سایر گروه‌های سنی در شهرستان دریافت نموده‌اند.
 خویشدوست تصریح کرد: دلایل مختلفی برای پایین بودن درصد واکسیناسیون این گروه سنی وجود دارد که می‌توان به عدم دسترسی آسان به این گروه و همچنین پیگیری آن‌ها اشاره کرد.
وی اظهار کرد: این گروه سنی بیشتر در مشاغل آزاد مشغول به کار هستند و وابسته به نهاد دولتی یا ارگان خاصی نیستند که بتوان از طریق اعمال قانون و اجرای دستورالعمل‌های واکسیناسیون کرونا آن‌ها را اجبار به تزریق واکسن نمود.
خویشدوست همچنین گفت: یکی دیگر از عواملی که باعث شده تعدادی از این گروه هنوز برای دریافت واکسن اقدامی نکنند، جوان بودن است و به اشتباه فکر می‌کنند به علت جوان بودن به این بیماری مبتلا نمی‌شوند و نیازی به واکسیناسیون ندارد؛ درصورتی‌که در پیک پنجم متأسفانه ما شاهد بستری و فوت افرادی در این گروه سنی بودیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیان کرد: آموزش‌وپرورش، امامان جمعه و ائمه جماعات و همچنین بخشداران نقش بسیار پررنگی در ترغیب، تشویق و اقناع این گروه سنی برای دریافت واکسن دارند.
وی همچنین اظهار کرد: با اجرایی شدن طرح مدیریت هوشمند کرونا، نهادهای دولتی و اصناف به‌صورت جدی طبق دستورالعمل‌های ارسالی این طرح باید نسبت به شناسایی و ترغیب افرادی که تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند، اقدام نمایند.
 رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بیان کرد: در حال حاضر گروه سنی سالمندان (60 سال به بالا) با 95 درصد واکسیناسیون بالاترین درصد و گروه سنی 18 تا 30 سال با 70 درصد واکسیناسیون، کمترین میزان دریافت واکسن در شهرستان را دارا هستند.
خویشدوست خاطرنشان کرد: 3 مرکز تجمیعی واکسیناسیون عمومی در شهر برازجان و 25 مرکز خدمات جامع سلامت و 63 خانه بهداشت با داشتن تنوع واکسن کرونا (برکت، سینوفارم، استرازنیکا، اسپپوتنیک، پاستوکووک پلاس) در ساعات صبح و بعد از ظهر آمادگی انجام واکسیناسیون در دورترین و صعب العبور ترین نقاط شهرستان را دارند.

انتهای پیام/ س.غ 3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید