بازدید وزیر بهداشت از پروژه بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان/ گزارش تصویری شماره ۹

وزیر بهداشت در سفر یک روزه خود به استان بوشهر از پروژه در حال ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان بازدید کرد.

دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه این بازدید گفت: مشکلات درمانی برازجان، فراوان است و بیمارستان ۱۷ شهریور در سالهای گذشته دچار آتش سوزی شده و بیمارستان جایگزین در حال ساخت است و طبق توافق و هماهنگی های انجام شده با معاون اول و نیز معاون اجرایی رییس جمهور، تکمیل این بیمارستان در مصوبات سفر قرار گرفت.
وی افزود: امیدواریم در سال آینده و همچنین ۱۴۰۲ بودجه مناسبی را برای تکمیل این پروژه اختصاص دهیم تا تکمیل شود. پس از تکمیل، تجهیز این بیمارستان با توجه به محرومیت های منطقه و جمعیت بالا توسط وزارت بهداشت انجام می شود.
وزیر بهداشت همچنین از بیمارستان محلی و مرکز جامع خدمات سلامت سردار شهید سلیمانی عالیشهر بازدید کرد.

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید