توسط معاون رئیس‌جمهور؛ از مسئول امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر شد

به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا از مهدی مرکبی مشاور رییس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در همایش ملی تجلیل از خادمین ایثارگران و مشاوران دستگاههای اجرایی کشور توسط معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تقدیر شد.

در متن این تقدیر آمده است:
مشاور رییس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
جناب آقای مهدی مرکبی
شهادت تجلی و تبلور غیرت در کمال هوشیاری و نهایت آزادگی است. شهیدان با دیدگانی نافذ در باغ دل آرا بهار به انتظار روئیت خورشید رادمردی و در شکوه قله شرف شکوفا شدند.
سلام بر شهیدان که با سینه‌ای به وسعت هفت‌آسمان در کهکشان کرانه ناپیدای عشق و دلدادگی به‌سوی معشوق ازلی و ابدی نماز عشق می‌گذارند و درود بر خادمین و خدمتگزاران آنان.
برای صعود به ملکوت اعلی و پرواز به سرزمین جاودانگی نیازی به پروبال نیست عشق را می‌شود با خدمتگزاری به بهترین بندگان خدا معنا بخشید.
تلاش‌هایتان در راستای زنده نگه‌داشتن نام و یاد شهدای گران‌مایه ستودنی و خدمات‌رسانی به خانواده معزز آن‌ها درخور توجه و شایسته تقدیر است.
این‌جانب هم‌زمان با ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا از اقدامات مؤثر جنابعالی در پیگیری امورات ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار جهاد و شهادت در سازمان مربوطه تقدیر و تشکر به عمل می‌آورم.
امید است  فخر این خدمات ارزشمند بشارتی برای پاداش اخروی و سربلندی دنیوی‌تان باشد.
سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران"
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید