رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: اتباع غیر ایرانی سنین 9 ماه تا 30 سال علیه سرخک در دشتستان واکسینه می‌شوند

22 فروردين 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از واکسیناسیون اتباع غیر ایرانی سنین 9 ماهه تا 30 سال ساکن در شهرستان دشتستان خبر داد.

ماریا خویشدوست در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به افزایش موارد سرخک در کشور به دلیل ورود مهاجران افغانی به کشور، جهت پیشگیری و ابتلا و انتشار احتمالی بیماری سرخک در جامعه، تمامی اتباع غیر ایرانی 9 ماهه تا 30 ساله بدون توجه به سابقه واکسیناسیون توسط بهورزان و مراقبین سلامت شناسایی و واکسینه خواهند شد.
خویشدوست تصریح کرد: در حدود 10 هزار اتباع غیر ایرانی در سنین 9 ماه تا 30 سال در سامانه الکترونیک سلامت ثبت است که برای این گروه سنی واکسن MMR و MR تزریق می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: طبق رصد و پایش واکسیناسیون کودکان زیر 5 سال از سامانه‌های الکترونیکی سلامت در حدود 95 درصد از کودکان شهرستان دشتستان واکسینه شده‌اند و کودکانی که به دلایل مختلفی واکسیناسیون آن‌ها تأخیری شده، توسط مراقبین سلامت و بهورزان پیگیری شده‌اند.
خویشدوست با بیان اینکه اطلاع‌رسانی صحیح به اتباع غیر ایرانی در خصوص واکسیناسیون سرخک ضرورت دارد، گفت: هماهنگی‌های لازم با فرمانداری و سایر دستگاه‌ها جهت شناسایی کلنی اتباع غیر ایرانی در دستور کار قرارگرفته است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: از اسفندماه سال گذشته تاکنون دو مورد قطعی بیمار سرخکی در شهرستان داشته‌ایم و دو مورد مشکوک به این بیماری شناسایی‌شده‌اند که نمونه‌گیری انجام و نمونه‌ها به تهران ارسال‌شده‌اند و منتظر جواب هستیم.
خویشدوست با بیان علائم بیماری سرخک (تب، آبریزش بینی؛ سرفه، التهاب چشم. بروز دانه‌های قرمز رنگ پوستی) گفت: والدین با بروز هرگونه علائم به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه نمایند.

انتهای پیام/ س.غ 3030

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید