سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۴۷ بیمار در بخش‌های کرونا /روز بدون فوتی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ماه به ۴۷ نفر رسیده است.

دکتر حسن ملکی‌زاده به خبرنگار وبدا در بوشهر گفت: در شبانه‌روز گذشته ۱۸ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که ابتلای ۴ مورد از آنان به کرونا قطعی بوده است.
وی با اشاره به بستری پنج بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه افزود: از مجموع موارد بستری در بخش‌ مراقبت‌های ویژه کرونایی، ۳ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.
دکتر ملکی‌زاده درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر که در ۱۱ اردیبهشت‌ماه اعلام‌شده است چنین گفت: خوشبختانه امروز مورد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر به ثبت نرسید.
وی افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۱۲ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای ۲ مورد به کرونا قطعی بوده است.
دکتر ملکی‌زاده تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا در استان بوشهر تاکنون ۲۱۶۰ نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را ازدست‌داده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۴۳۷۲ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام/ م.پ-۱۰۲۵٫

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید