رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: باید با تقویت زیرساخت‌ها، نام منطقه کم برخوردار از تمام نقاط تنگستان برداشته شود / گزارش تصویری

21 آبان 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: باید تنگستان در ساخت و تجهیز زیرساخت‌های بهداشتی درمانی به سمتی حرکت کند که دیگر منطقه‌ای به اسم کم برخوردار در آن وجود نداشته باشد.

به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی در مراسم تقدیر از خیرین سلامت تنگستان در بوالخیر بیان داشت: تمام تلاش‌ها در راستای کمک به تقویت زیرساخت‌ها و امکانات بهداشتی درمانی در تنگستان صورت گرفته است و این مسیر به نحوی ادامه پیدا خواهد کرد که هیچ منطقه‌ای در تنگستان کم برخوردار خوانده نشود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: طرح توسعه مرکز خدمات جامع سلامت بوالخیر تنظیم و به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارسال‌شده است و انتظار می‌رود در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه این مرکز ازلحاظ فیزیکی و تجهیزاتی باشیم به‌نحوی‌که خدمات به‌صورت مطلوب‌تر و درخورشان مردم این منطقه ارائه شود.

رفیعی خطر نشان کرد: نقش خیرین سلامت در زدودن محرومیت در مناطق مختلف حائز اهمیت است و انتظار می‌رود خیرین سلامت تنگستان همچون گذشته همگام و همراه شبکه بهداشت و درمان تنگستان در تقویت و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در مناطق مختلف تنگستان باشند.

در این مراسم رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان، مسئول خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون مجمع خیرین استان بوشهر، مدیر مجمع خیرین تنگستان، مدیر گمرک دلوار، مدیر گمرک بوالخیر، اعضای شوراهای بخش ساحلی تنگستان و خیرین سلامت شهرستان تنگستان حضور داشتند که در این مراسم ضمن تقدیر از خیرین سلامت از پرستاران نیز به مناسبت روز پرستار تجلیل به عمل آمد.

 

انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.