برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته دیابت به مناسبت هفته دیابت، همایش پیاده روی در بوشهر برگزار شد.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حاشیه این همایش گفت: برگزاری اینگونه مراسم‌ها باعث افزایش آگاهی‌های مردم در خصوص بیماری‌ها و تقویت خود مراقبتی در آن‌ها می‌شود.

دکتر حیدر عزیزنژاد افزود : هر فرد می‌تواند با رعایت نکته‌های ساده بهداشتی از بیماری‌هایی که موجب آسیب‌های جبران ناپذیر می‌شود، جلوگیری کند.
وی با اشاره به اینکه دیابت نیز یکی از بیماری‌هایی است که می‌توان به سادگی از آن پیشگیری کرد اظهار داشت : دیابت در کشور ما شیوع قابل توجه‌ای دارد به گونه‌ای که حدود ده درصد از افراد بالای 25 سال مبتلا دیابت هستند و همچنین تعداد زیادی در مرز ابتلا به این بیماری می‌باشند که این آمار نشان می دهد جامعه باید توجه خود را نسبت به این مسئله افزایش دهد.
این مقام مسئول اضافه کرد: ممکن است افراد بسیاری در اطراف ما باشند که از قند خون بالای خود اطلاع نداشته باشند که این امر اهمیت اطلاع رسانی درمورد دیابت را بسیار پر رنگ می‌کند.
در این مراسم نمایشگاهی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و انجمن بیماران دیابتی استان بوشهر برپاشد که درآن از مراجعه کنندگان تست قند خون به صورت رایگان گرفته و بروشورهایی در خصوص بیماری دیابت بین شرکت کنندگان توزیع شد.
این همایش با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، انجمن بیماران دیابتی، هیئت بیماران خاص،هیئت ورزشی بیماران خاص وپیوند اعضا ،سازمان فرهنگی و تفریحی شهرداری بندر بوشهر، اداره راهنمایی و رانندگی ، اداره برق ، فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان بوشهر و امور خیرین سلامت استان برگزار شد.
در پایان مراسم به قید قرعه به افراد شرکت کننده جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/ م.ب 2020