بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های عمرانی شهرستان جم

دکتر ایرج بیژنی، معاون توسعه مدیریت و منابع، به همراه مهندس نیک‌روش مدیر توسعه و تأمین منابع فیزیکی و امور عمرانی و تجهیزاتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های در حال ساخت شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بازدید کردند.

در حاشیه این بازدید نشستی در دفتر رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم برگزار شد و مهندس احمد قاسمی خلاصه‌ای از وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان و پروژه‌های عمرانی شهرستان را ارایه کرد.
در این سفر معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه مرکز بهداشتی درمانی روستای بهارستان بازدید و از نزدیک در جریان روند ساخت این مرکز قرار گرفت.
دیدار با فرماندار شهرستان جم از دیگر برنامه‌های این سفر بود که دکتر بیژنی ضمن تشکر از همکاری فرمانداری شهرستان با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، خواستار تداوم این همکاری به‌ویژه در بحث پروژه‌های عمرانی در شهرستان شد.

انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید