به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ مهندس حسین دارابی افزود: باید برای حفظ ایمنی و سلامت محصول خرما، ساماندهی کارگاههای سنتی و سرمایهگذاری بر روی خرما بهعنوان یک محصول استراتژیک استان برنامهریزیهای لازم صورت بگیرد.
رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: باید سرمایهگذاری بر روی محصولات ارگانیک و توجه به ذائقه مشتری و نیز بهرهوری بیشتر از ضایعات خرما قابلیت تغییر و تبدیل به خوراک دام موردتوجه قرار گیرد.
مهندس سوسن صدری افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص سرعت بخشیدن جهت اخذ پروانه ساخت آماده هرگونه همکاری با واحدهای تولیدی است.
در این نشست مدیران کارخانههای صنعتی خرما مشکلات خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/س.غ 3030