رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ارتقای سطح ایمنی محصولات غذایی یکی از اولویت‌های اساسی بهداشت و درمان است

10 مهر 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: ارتقای سطح ایمنی محصولات غذایی به‌ویژه محصول خرما یکی از اولویت‌های اساسی بهداشت و درمان است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ مهندس حسین دارابی افزود: باید برای حفظ ایمنی و سلامت محصول خرما، ساماندهی کارگاه‌های سنتی و سرمایه‌گذاری بر روی خرما به‌عنوان یک محصول استراتژیک استان برنامه‌ریزی‌های لازم صورت بگیرد.
رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: باید سرمایه‌گذاری بر روی محصولات ارگانیک و توجه به ذائقه مشتری و نیز بهره‌وری بیشتر از ضایعات خرما قابلیت تغییر و تبدیل به خوراک دام موردتوجه قرار گیرد.
مهندس سوسن صدری افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص سرعت بخشیدن جهت اخذ پروانه ساخت آماده هرگونه همکاری با واحدهای تولیدی است.
در این نشست مدیران کارخانه‌های صنعتی خرما مشکلات خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/س.غ 3030

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.